אנחנו חיים בעידן בו בלי נוכחות אינטרנטית חזקה, העסק שלכם עלול להפסיד לא מעט. אם יש משהו שכולנו למדנו לאורך מגיפת הקורונה הוא שכולנו צורכים יותר דרך האינטרנט. במידה רבה, אם נשווה את האינטרנט לרחובות של עיר מרכזית, מנוע הגוגל הפך לכיכר המרכזית שמציגה לנו את שלל החנויות אליהן אנחנו יכולים להיכנס כדי לבחור את המוצרים והפריטים שאנחנו מעוניינים בהם.

כמו במקרה של הכיכר הראשית, חנות שחלון הראווה שלה לא ייראה טוב, שהמיקום שלה יהיה בנקודה לא אטרקטיבית, יאבד את מקומו ויאבד כמובן שורה של לקוחות. קידום אורגני הוא כמו למקם את החנות שלכם מחדש. זו הדרך בה אנחנו יכולים לבצע מניפולציות כאלו ואחרות כדי להפוך את העסק שלכם לאטרקטיבי יותר בעיני הלקוח.

מה זה קידום אורגני

קידום אורגני הוא המונח המקצועי שמתייחס לקידום של אתר זה או אחר במנוע החיפוש בחינם. כלומר, בלי לשלם כסף למנוע החיפוש באופן ישיר. מדוע תמיד ההעדפה היא להימנע מקידום שהוא אינו קידום אורגני? משום שכך אנחנו נמצא את האתגרים שלנו מופיעים ומעליהם המילה 'מודעה' מה שמונע מלקוחות להיכנס מחשש שמא כאילו 'דוחפים להם' מוצרים שהם לא בהיכרח מעוניינים לרכוש.

קידום אורגני אם כן זו הדרך שלנו לייצר מניפולציות שונות על האתר כדי להפוך אותו אטרקטיבי ופופולארי בעיניים של מנוע החיפוש. אל תשכחו כי בתחילה לפחות אתם לא ממש נמצאים בקשר עם קהל הלקוחות, בשלב הראשון המשימה שלכם היא ללכוד את עינו של האלגוריתם ולאפשר לו לאתר את האתר שלכם בתור אתר פופואלרי.

מה הגורמים שהופכים את האתר לכזה שמקודם באופן אורגני

  1. יצירה של כניסות רבות: כניסות לאתר מזוהות על ידי האלגוריתם של גוגל כתיעוד לכך שמדובר על אתר פופולארי. כניסות לאתר יכולות להיות דרך הנחה של האתר במנוע החיפוש וציפיה שהלקוחות יגיעו משם. אבל את הקישור לאתר ניתן לשים בכל מיני מקומות, באתרים שעוסקים בתחום שבו העסק שלכם עוסק, ברשתות החברתיות כמו אינסטגרם או פייסבוק ועוד. יצירה של עוד ועוד כניסות תביא בסוף לעליה של האתר במנוע החיפוש למעלה.
  2. כתיבה של תוכן מעניין תוך שימת דגש על מילים רלוונטיות: אל תשכחו כי כל מה שיש למנוע החיפוש הוא מספר מילים אותן כותב הלקוח ברובריקה הרלוונטית. כלומר, המטרה שלכם היא שבאתר שלכם יופיעו כמה שיותר מילות חיפוש רלוונטיות בתוך התכנים, כדי שהאלגוריתם יעשה את החיבור ויבין כי התוכן שנמצא באתר שלכם תואם למילים אותן כתב הלקוח במנוע החיפוש.
  3. יצירה של ממשק נוח ואטרקטיבי ללקוח: ככל שהלקוח יבלה יותר זמן בתוך האתר כך האלגוריתם של פייסבוק יוכל להגדיר בקלות רבה יותר את האתר בתור אתר פופולארי, קצת כאילו הייתה זו מסעדה בעוד הלקוחות הגולשים הם הלקוחות שעומדים בתור ומייצרים את התחושה הטבעית כאילו מעבר לתור הזה מחכים דברים טובים. השקעה בחווית המשתמש של הלקוח משפיעה במידה רבה על כמות הזמן אותה מבלים הלקוחות בתוך האתר ומכאן גם מגדירים את הפופולאריות של האתר.

אל תעשו את המהלך הזה לבד

העולם הזה משתנה כל הזמן וזה לא כל כך קשה למצוא את עצמכם מדרדרים במסלול המהיר בלי לדעת מה אתם צריכים לעשות. אנחנו מזמינים אתכם ליצור איתנו קשר ולאפשר לנו לעזור לכם בעזרת אנשי התוכן והשיווק הדיגיטלי הטובים ביותר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.